• Forside
  • OM BLOGGEN
  • STYLESTORIES
  • KONTAKT

Sundhedsjagten

en blog om sund og slank livsstil

VIND! EN KÆMPE KASSE MED PRODUKTER FRA URTEKRAM

26. februar 2017

 photo urtekram_giveaway_1.jpg

 photo urtekram_giveaway_2.jpg

Så er det blevet tid til en overdrevet lækker giveaway her på bloggen! En heldig vinder får hele denne kasse fyldt med økologiske, vegetariske og veganske produkter fra Urtekram og Nutana. Her er alt, hvad hjertet begærer af bønner, linser, quinoa, “sojakød”, bulgur, bønnepasta, færdigretter og dip af højeste kvalitet. Så er der ingen undskyldning for ikke at lave sund mad, og måske oven i købet tage en kødfri dag i ny og næ? Vi er så vant til kød til alle måltider, men det er faktisk en spændende udfordring at finde på mad uden kød, men med masser af smag og plus på miljøkontoen.

HVAD SKAL DU GØRE FOR AT VÆRE MED?

  1. Fortæl i en kommentar hvordan du har det med vegetarmad? 
    Jeg er fx ikke så god til det selv, da jeg er lidt kræsen mht grøntsager og ofte mangler mæthedsfølelsen. Men er rigtig glad for supper.
  2. Følg bloggen på Bloglovin’ eller Facebook og giv gerne et hjerte eller like 🙂

Jeg trækker en vinder næste søndag d. 5/3, som får direkte besked.

HVAD INDEHOLDER PRÆMIEN?

  • Urtekram Nutana Bean paté: En velsmagende paté på en base af sojabønner, smagt til med krydderier som muskatnød og gurkemeje og grøntsager som løg, tomat og pastinak. Den økologiske paté er god i stedet for leverpostej og kan også nydes som tilbehør til en god salat, når det skal gå hurtigt, men stadig smage godt.
  • Urtekram Nutana Chili sin Carne: Den mexicanske klassiker i en vegetarisk version, hvor kødet er erstattet af økologisk soja.
  • Urtekram Nutana Dinner Balls: Skift kødbollerne ud med soja og nyd en hurtig økologisk ret på fem minutter. Server med ris, quinoa eller en grøn salat.
  • Urtekram Nutana Nut paté: For mange er nøddepaté indbegrebet af 70’er-vegetarernes menukort, og den gamle vegetarklassiker er i dag opdateret og har en dejlig let tekstur og et godt bid. Patéen, der er fremstillet på en base af hasselnødder, er smagt til med friske krydderurter og grøntsager og har et forholdsvist lavt fedtindhold på 4,1%.
  • Urtekram Nutana Spinach Cream: Cremet spinatcreme, der ligesom smøreost kan nydes under tomater eller agurk, på rugbrød og på knækbrød. Cremen har en mild smag, der gør den velegnet til hele familien.
  •  Urtekram Nutana Cashew Cream: Smørepålæg baseret på blandt andet tomat, peberfrugt og cashewnødder og med en distinkt smag af paprika. Smager især dejligt på rugbrød og med grove grøntsager til.
  • Sojafars: Sojafars er perfekt til de kødfri frikadeller. Bland en almindelig fars med æg, en reven gulerod og krydderier og tilsæt sojafars i stedet for hakket kød. Sojafars skal ikke stå i blød inden brug. Brug også sojafars til en kødfri bolognese eller til burgerbøffen.
  • Soja bites: Soja bites er en anelse større og skal derfor stå i blød i vand eller bouillon i cirka 15 minutter inden brug. Soja bites er fantastiske til wokretter og som fyld i en grøntsagssauce eller simreret. Proteinindholdet i 100 g tørrede sojastykker svarer ca. til 220 g rå kylling.
  •  Belugalinser: Disse linser har stjålet lidt glamour fra den eftertragtede belugakaviar, men ikke uden grund! Den smukke, sorte farve og delikate smag gør dem til ægte luksus-linser, der oven i købet kan prale af et højt proteinindhold. Brug linserne i kolde og varme salater, supper og som garniture.
  • Borlottibønner: Alt fra minestronesupper til krydrede retter kan nyde godt af borlottibønnernes selskab, ligesom de smager skønt rørt til dip til grøntsager og kød, når foråret melder sin ankomst. Brug også kolde, kogte bønner som fyld i en god salat med masser af grønt
  • Butter beans: Bønner er et overflødighedshorn af protein og fibre. Butter beans har derudover en utrolig cremet og blød smag, der gør selv bønne-skeptikere bløde i knæene. Det er ren bønne-magi.
  • Delikatesselinser: Måske har linser aldrig været en klassiker i dit køkken. Det kan disse små, grønne delikatesser dog hurtigt blive med faste former, der ikke koger ud og et højt protein- og fiberindhold. Smager forrygende både kolde og varme.
  • Grønne linser: Skal ikke iblødsættes, men koges møre på 25-30 min. Gode i supper og sammenkogte retter, marinerede i kolde salater eller blendede med olie og krydderier til en skøn dip til brød, grøntsager og kød.
  • Hvide bønner: Tørrede bønner tilberedt med omtanke er ikke spor kedelige. De smager fantastisk og bidrager med et højt indhold af kostfibre og vegetabilsk protein. Gode i supper og sammenkogte retter, marinerede i kolde salater eller blendede med olie og krydderier til en skøn dip til grøntsager og kød.
  • Kikærter: En klassiker i hummus med et højt protein- og fiberindhold og en mild, nøddeagtig smag. De faste former bevares efter tilberedning og gør dem gode i salater og sammenkogte retter. Prøv også at blande kikærterne med krydderier og rist dem ca. 30 min. på panden. Så har du sprøde krydderkugler til snackskåle!
  •  Røde kidneybønner: Smukt dybrød og næsten ikke til at koge kedelig. Kidneybønner er en selvfølge i chili sin carne, men er også yderst charmerende i andre gryderetter og som kolde salat-bønner. Har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner.
  • Røde splitlinser: Linser er rigtig omsorgsmad. En klassiker lidt a la den gammeldags mormor. Blød, fyldig og ikke rigtig til at komme på tværs af. Giver supper et cremet pift, lægger en god bund under fisken, kyllingen eller stegen i ovnen og er slet ikke til at komme uden om, hvis du er til indisk dahl.
  • Bulgur: Dampet, tørret og knækket durumhvede, der især er populært i det Mellemøstlige køkken. Bulgur har et højt fiberindhold, en kort tilberedningstid og en alsidig anvendelse. Nyd de fine, små durumhvedestykker som et alternativ til ris, til sammenkogte retter eller kolde i salat. Den kogte bulgur kan også kommes i farsretter.
  • Couscous: Findelt og dampet durumhvede. Nærmest som bittesmå pastagryn. Anvendes ofte i det nordafrikanske køkken. Brug dem f.eks. i salat og som fyld i supper.
  • Quinoa: Det sydamerikanske frø har været dyrket i mere end 7.000 år og er en af verdens ældste afgrøder. Quinoas stjernestatus skyldes flere ting: Et højt fiberindhold og vegetabilske proteiner godt gemt i en fnuglet konsistens efter tilberedning og en smag, der matcher de fleste ganer. Vælg den klassiske, gule variant, hvis du vil have quinoa med en helt blid smag.
  • Rød quinoa: Smager godt både koldt og varmt. Har nøddeagtige kvaliteter.
  • Sort quinoa: Har et lidt mere råt udtryk end de andre varianter.

Held og lykke! 🙂

PRÆMIEN ER SPONSORERET AF URTEKRAM

99 Comments CATEGORIES: Alt og intet TAGGED: giveaway, vegetarisk

Comments

  1. Trine K says

    26. februar 2017 at 17:27

    Jeg elsker virkelig vegetarmad, men laver det sjældent selv, da jeg ofte synes gryderetterne er de bedste. I hverdagen er der sjældent tid til det, og min kæreste er heller ikke vildt fan af vegetarmad 😉

    Hvor er det en lækker konkurrence.

    Hav en god aften.

    Svar
    • Nanette Cohn says

      28. februar 2017 at 0:37

      Vegetarmad smager utrolig godt, jeg er bare ikke vant til at lave det, men min datter har 2 kødfrie dage om ugen og jeg er så heldig at jeg ofte bliver inviteret , og hver gang hun har fundet på noget nyt bliver jeg imponeret. Selv rødbedebøffer smager godt 🙂

      Svar
  2. Charlotte Louise says

    26. februar 2017 at 17:29

    Wow, en lækker kasse! Jeg er ikke så god til at få lavet vegetarmad, men spiser ofte vegetarisk “tilfældigt” fordi der er så mange lækre opskrifter 🙂

    Svar
  3. Anne B. Madsen says

    26. februar 2017 at 17:32

    Jeg elsker vegetar mad og har levet både som vegetar og makrobiotiker. Nu forsøger jeg at spise mest muligt vegarisk. Men en mand og søn, der elsker kød er det nogle gange en udfordring. Holder fast både for miljø, krop og sundhed.
    Følger dig på facebook 🙂 Tak for god inspiration

    Svar
  4. Marlene V says

    26. februar 2017 at 17:33

    Jeg prøver at blive bedre til det, men synes også, at mæthedsfornemmelsen mangler nogle gange.

    Svar
  5. Ida Hansen says

    26. februar 2017 at 17:40

    Jeg er vild med vegetar mad, hvis man gør noget ud af at få en masse forskellige smage ind i retten. Hos os har vi gerne mindst en dag om ugen er kødfridag ??

    Svar
  6. Natacha says

    26. februar 2017 at 17:46

    Vi lever generelt vegetarisk?

    Svar
  7. Helene says

    26. februar 2017 at 17:55

    Jeg står ofte og kigger på bønner, frø osv. men mangler inspiration til mættende, velsmagende vegetarretter. Så er mega nysgerrig på vegetarmad, men prøver mig lidt frem i det små… 🙂

    Svar
  8. Beate says

    26. februar 2017 at 17:57

    Jeg har det fint med vegetarmad. Dog vil jeg ikke selv undvære kødet 100%.

    Svar
  9. Marie says

    26. februar 2017 at 18:06

    Jeg er vegetar og elsker de uendelig mange retter man kan lave af grøntsager, bønner, kornprodukter, frugt, nødder, frø osv., når bare man tør være lidt kreativ og eksperimenterende. Jeg er simpelhent bare vild med det plantebaserede køkken!

    Svar
  10. Jane Vibeke says

    26. februar 2017 at 18:06

    Mums en kasse og ingen undskyldning for at lave sund mad og elsker vegetar mad og alle de skønne opskrifter man kan få
    Ville blive vildt glad for at blive forkælet med den gave og håber den finder vej til mig ❤❤❤❤❤

    Svar
  11. Cecilie says

    26. februar 2017 at 18:13

    Jeg er blevet rigtig glad for vegetarmad, efter jeg er flyttet hjemmefra og har fået øjnene op for hvor mange lækre og simple retter, der kan laves af grøntsager! Jeg tror dog aldrig jeg ville kunne undvære kødet helt 😉
    Og hold da op en lækker give away!!

    Svar
  12. Line Hansen says

    26. februar 2017 at 18:15

    Jeg er ikke så god til at eksperimentere med mad generelt, så jeg har desværre ikke afprøvet så mange vegetarretter, men helt sikkert noget som jeg vil bruge mere tid på en fremtiden! Krydser ihvertfald fingre! Det ville være et fantastisk supplement til at leve mere vegetarisk på SU 😀

    Svar
  13. Amalie Dusine says

    26. februar 2017 at 18:29

    Da jeg startede med at spise vegetarisk skete der virkelig noget med min krop 🙂 jeg tabte mig og mit energiniveau steg helt vildt. Min krop elsker at være kødfri.

    Nu er jeg gravid og går i meget høj grad op i økologi. Sådan en kasse vil spæde mega godt til et ellers stramt madbudget (hvor dyrt kan det lige være at få en baby?! Meget dyrt!!)

    Svar
  14. Nana says

    26. februar 2017 at 18:36

    Jeg er heldigvis rigtig glad for veganermad og har været veganer i 3 år 🙂 Lækre produkter!

    Svar
  15. Gitte says

    26. februar 2017 at 18:36

    Jeg har det selv rigtig fint med vegetariske retter men min kæreste SKAL bare ha’ kød?? han vil faktisk gerne undværer, men hans humør bliver virkelig dårligt. Måske er det bare ikke for alle?

    Svar
  16. Mette Lynghøjen says

    26. februar 2017 at 18:38

    Jeg er faktisk ret glad for vegetarmad. Men efter vi har fået børn bliver det tit retter med kød!! Men wow en lækker kasse elsker produkterne fra Urtekram

    Svar
  17. Louise Andersen says

    26. februar 2017 at 18:59

    Jeg er flexitar, spiser kød ca. 1 gang hver anden uge – når jeg er ovre og spise hos min mor..
    Ellers spiser jeg som minimum vegetarisk, og helst vegansk. Så jeg ville elske at vinde sådan en kasse..

    Hav en dejlig dag

    Svar
  18. Maria Ørum says

    26. februar 2017 at 19:12

    Vi har tit kødfrie dage herhjemme,hvor vi får supper,grøntsagstærter elker lignende,men bliver aldrig vegetar 🙂

    Svar
  19. Camilla A says

    26. februar 2017 at 19:55

    Hold op, en lækker præmie!
    Jeg er vild med vegetarmad og elsker især at eksperimentere med gryde- og sammenkogte retter med grove grøntsager, bønner og linser. Det synes jeg er et rigtig godt og mættende alternativ til kød. 🙂

    Svar
  20. Frk bjerre says

    26. februar 2017 at 19:57

    Sikke lækre sager! Mange jeg Intet kender til. Vi nåede at have et års tid som “flexitarer”. Vi spiste vegetarisk omkring 5 gange ugentligt og elskede det alle 3. Både min kæreste, dreng på 2 år og jeg. Det kørte på skinner lige indtil jeg blev gravid og begyndte kun at kunne lide kød i de 4 små måneder med kvalme og skøre cravings. Nu er jeg i uge 30 og vi er begyndt på nogle veggi dage i madplanen… glæder mig meget til forårets og sommerens lidt mere lækre grøntsager der gør det sjovere..

    Svar
  21. Helle says

    26. februar 2017 at 19:58

    Jeg lever på ingen måde vegetarisk, men jeg synes sagtens vegetarmad kan laves mindst lige så lækkert som “almindelig” mad. Jeg laver tit en fyldig “vegetarsalat” men serverer altid kød til. Når jeg er ude at spise synes jeg dog det kan være spændende at prøve en vegetarrestaurant fx 🙂

    Svar
  22. Louise says

    26. februar 2017 at 19:59

    Vi spiser vwgatarisk en gang om ugen, her i vinterhalvåret ofte grønsagssupper med røde linser. Ellers gryderetter med kikærter eller linser.

    Svar
  23. K says

    26. februar 2017 at 20:00

    Årh, hvor ser det lækkert ud. Jeg er ikke vegetar, men jeg prøver at spise mere grønt og spiser derfor gerne plantebaseret. I min burger vil jeg dog gerne have bøf og bacon.

    Svar
  24. Cathrine says

    26. februar 2017 at 20:08

    Uh, jeg er ikke så god til selv at få det lavet herhjemme, som jeg gerne ville være. Har oplevet det være super lækkert, men også drønkedeligt og ikke mættende.. ☺️

    Svar
  25. Liv says

    26. februar 2017 at 20:12

    Jeg elsker vegetarmad og har været vegetar i mange år 🙂

    Svar
  26. Anneline says

    26. februar 2017 at 20:16

    Efter jeg er flyttet hjemmefra spiser jeg næsten aldrig kød, og det er så dejligt! Men jeg kan til tider også have svært ved at lave nyt og være kreativ. Jeg elsker stadig kød, men det er rart med dage uden :-))))

    Svar
  27. Joy says

    26. februar 2017 at 20:36

    Super lækker give-away!
    Jeg kan rigtig godt lide vegetarmad men er ikke særlig god til at finde på retter uden kød.
    Vi har en ugentlig kødfri dag herhjemme, så er i gang med at udvide min horisont indenfor vegetar retter.

    Svar
  28. Clara says

    26. februar 2017 at 20:46

    Jeg spiser mest vegetarisk til hverdag, men tænker egentlig ikke så meget over det. Det er nok mest fordi, jeg er lidt fattig studerende og stiller lidt høje krav til kvaliteteten af det kød jeg spiser – og så bliver det altså dyrt i længden! Desuden elsker jeg virkelig grøntsager, så vegetarmad er klart et hit herhjemme! Og så er det jo blevet så nemt og hurtigt med alle de gode muligheder på markedet nu.

    Svar
  29. Rikke Skjøde Baes says

    26. februar 2017 at 21:23

    Åhhhh en masse af yndlingssagerne ! Min datter og jeg lever vegetarisk mens min mand og søn hælder til kød. Caroline og jeg elsker at bruge tid på at lave nye og lækre retter og sætter stor pris på høj kvalitet af vores råvarer:).

    Svar
  30. Louise S. NIelsen says

    26. februar 2017 at 21:32

    Hjemme hos os spiser vi ofte vegetar retter. Egentlig ikke fordi at min kæreste eller jeg er vegetarer, men simpelthen fordi det blot er blevet en vane, at alle retter ikke behøves indeholde kød. Det er både super lækkert, og også ofte billigere når man bor to personer sammen på SU 🙂

    Svar
  31. Trine Borup says

    26. februar 2017 at 21:32

    Jeg vil rigtig gerne blive bedre til vegetarmad! Jeg vælger stadig kød først og tilbehør bagefter, når jeg skal finde på aftensmad! Det burde jeg kunne gøre bedre?

    Svar
  32. Linnea says

    26. februar 2017 at 21:33

    Jeg er vegetar, så jeg har det fuldstændigt forrygende med vegetarmad 😉 Sådan en omgang lækkerier ville virkelig gøre lykke herhjemme!

    Svar
  33. Malene H B says

    26. februar 2017 at 21:47

    Elsker kød… Men har nu alligevel 2-3 dage om ugen, hvor, uden det er en bevidst handling, så ender det med at være en kødfri dag. Er vild med at eksperiemeter i køkkenet, og få de mest simple ting til at se lækkert ud, og smage himmelsk! 😀

    Svar
  34. Christa Visholt says

    26. februar 2017 at 22:33

    Jeg spiser primært vegetarisk – og er vild med det! Det gør min mave og mit hoved tilfreds 🙂

    Svar
  35. Charlotte Lang Hansen says

    26. februar 2017 at 22:42

    Elsker vegetarmad. Veganermad not so much ? Jo som tilbehør ? Kan ikke med ærter og hummus.

    Svar
  36. Dorte says

    26. februar 2017 at 23:14

    Jeg elsker næsten al mad og forsøger at blive bedre til at variere mine proteinkilder. Mindst en dag om ugen holder jeg kødfri dag, det vil derfor være lækkert med lidt nye madvarer, så der er en anledning til at lave noget nyt ?

    Svar
  37. Tina KH says

    26. februar 2017 at 23:57

    Jeg elsker vegetarretter med de rigtige produkter, råvarer og gode krydderier.
    At tage sig tiden til at lave gode smagfulde retter er afstressende:-)
    Jeg gad virkelig godt håbe på lidt held.
    Aftenhilsner:-)

    Svar
  38. Dana C. says

    27. februar 2017 at 0:18

    Må indrømme at jeg er helt igennem carnivore, men har bestemt ikke noget imod vegetarretter, er desværre bare selv alt for fantasiløs, så har svært ved selv at kokkerere spændende og lækre vegetarretter!

    Svar
  39. Anja says

    27. februar 2017 at 8:52

    Jeg er vokset op med meget traditionel dansk mad, der ofte har kredset omkring kødet i retten, og det har ærlig talt sat sine spor i mit eget køkken, men jeg vil virkelig gerne tage flere vegetariske og veganske principper til mig, for det er jo både godt for mig, for dyrene og for samfundet.

    Svar
  40. Mette Lykke says

    27. februar 2017 at 9:18

    Jeg er vild med grøntsager (og brød!) og kunne godt leve vegetarisk – men jeg mangler inspiration til at være mere kreativ og til også at kunne pakke grøntsagerne ind i en mere ‘traditionel form’ ift mine unger.. Skæn præmie, vil elske at eksperimentere med de lækre ting fra Urtekram 🙂

    Svar
  41. Lise/walkinrunout says

    27. februar 2017 at 9:30

    sikken en lækker præmie 🙂
    Vegetarmad!!! jahh – jeg tænker egentlig ikke så meget i vegetarmad kontra ikke-vegetarmad… men mere bare i mad, der er nærende og smager godt.
    Min mand var vegetar fra før jeg mødte ham, til vi fik børn (så blev det lidt bævlet, at lave tre forskellige slags aftensmad) så jeg kender en del lækre retter uden kød og måske er det derfor, at jeg tænker som jeg gør.
    – og så tror jeg egentlig på, at det er meget individuelt, hvad der er sund kost… tror man på en bestem kost… føler man sig glad og tilfreds, når den holdes – ja, så virker den nok for én… 😉

    Svar
    • Lise/walkinrunout says

      27. februar 2017 at 9:30

      bøvlet…. arrgh!! ha ha

      Svar
  42. karin c says

    27. februar 2017 at 10:44

    Jeg lever alene med min datter og vi spiser meget vegetarisk herhjemme 🙂
    Selv har jeg ikke spist kød i over 2 år da jeg ikke kan stå inde for den måde vi behandler vores landbrugsdyr på 🙁 Det hverken kan eller vil jeg støtte op om.
    Vi ville blive rigtig glad for den fine gevinst

    Svar
  43. Dorthe Bille says

    27. februar 2017 at 14:16

    Jeg kan rigtig godt lide vegetarmad, men jeg kører rundt i de samme opskrifter og det bliver lidt kedeligt. Jeg prøver at forny mig, men vanens magt…

    Svar
  44. Camilla Nyegaard says

    27. februar 2017 at 14:41

    Jeg er sådan lidt både og, for jeg synes det ser virkelig lækkert ud, men har desværre ikke så meget lejlighed til at få det lavet. Men vi prøver at holde en kødfri dag en gang om ugen.

    Svar
  45. Camilla says

    27. februar 2017 at 15:05

    Jeg elsker vegetarmad, og spiser det selv rigtig ofte. Synes man kan lave rigtig mange lækre og sunde retter, hvilket jeg er vild med!

    Svar
  46. Christina Nilsson says

    27. februar 2017 at 16:19

    Jeg spiser primært vegetarisk til hverdag, og spiser efterhånden kun kød når jeg får det serveret som gæst hos andre. Der er jeg alligevel for høflig til at ville være besværlig. Men sådan en kasse ville forhåbentlig sætte lidt gang i kreativitet og give mig lyst til at prøve nye retter 🙂

    Svar
  47. Sarah says

    27. februar 2017 at 17:09

    Jeg kan rigtigt godt lide veggie-mad og vil derfor meget gerne vinde!

    Svar
  48. Sarah says

    27. februar 2017 at 17:09

    Jeg kan rigtigt godt lide veggie-mad og vil derfor meget gerne vinde!

    Svar
  49. Tina Bremer says

    27. februar 2017 at 17:49

    Hjemme hos os er det kun min mand, der laver mad. Nuhar han siden jul talt om, at vi skal have en dag om ugen uden kød, men det er ikke rigtigt blevet til noget. Jeg ville elske at overraske ham med, at det er mig, der laver maden. Med skønne retter lavet på lækre produkter MEGET gerne fra Nutana. Kassen ville være min kickstart, så jeg krydser for at blive den heldige vinder:)!!

    Svar
  50. maibritt j says

    27. februar 2017 at 19:28

    jeg har faktisk ikke gjort mig meget i det, men jeg kunne vildt godt tænke mig at kaste mig lidt mere ud i vegetardage – sådan et par gange om ugen. Helt vegetar kan jeg ikke forestille mig nogensinde at blive – jeg er simpelthen for glad for en bøf til det 😀 men jeg er vild med at der findes vegetar alternativer til så mange ting 🙂

    Svar
  51. Stephanie F. says

    27. februar 2017 at 19:28

    Jeg har det egentlig fint nok med vegetarmad og jeg spiser ofte blot falafler i stedet for kød. Jeg kan dog godt lide kød, herunder kylling mv. og jeg tror ikke at jeg vil kunne undvære det helt. 🙂

    Svar
  52. Maria Seidelin says

    27. februar 2017 at 19:43

    Jeg er vild med vegetarmad 🙂 Både smag og indhold.

    Svar
  53. Trine Thomassen says

    27. februar 2017 at 19:45

    Vi er meget glade for vegetarmad og har flere dage om ugen hvor den står på vegetar. Det er billigt, vi passer på miljøet og på vegetar dage for vi ekstra mange dejlige grøntsager og bønner 🙂 men men men vi elsker også KØD ?

    Svar
  54. Anne-Sofie says

    27. februar 2017 at 19:47

    Jeg spiser primært plantebaseret og 100% vegetarisk, og jeg har aldrig haft det bedre i min krop. For mig smager det bedre, mætter på en mere behagelig måde og min krop har fundet en form for balance – så denne kasse ville vække kæææmpe lykke hos mig, jeg er i forvejen storforbruger af Urtekram 🙂

    Svar
  55. Maja says

    27. februar 2017 at 20:20

    Vegetarmad kan være fantastisk smagfuldt, hvilket er grunden til at jeg nogle dage kan “undvære” kød til maden 🙂

    Svar
  56. Ida says

    27. februar 2017 at 21:03

    Ej en lækker omgang 🙂
    Jeg kan godt lide, at jeg føler at jeg gør noget godt for kroppen, når jeg spiser vegatarisk.

    Svar
  57. Sara HB says

    27. februar 2017 at 21:40

    Jeg kan godt lide vegetarmad, men er ikke så god til at få det lavet. Jeg ville ønske jeg kunne holde nogle dage i løbet af ugen hvor det var vegetarisk, men realiten er nok nærmere 1-2 gange om måneden.

    Svar
  58. Anne-Marie Andersen says

    27. februar 2017 at 22:18

    Jeg kan godt lide vegetarmad, så længe jeg kan bruge æg og ost. Vi laver det jævnligt, men er ikke vegetarer. Det ser ud til at være en rigtig lækker kasse fra Urtekram❤️

    Svar
  59. Katrine H says

    27. februar 2017 at 22:24

    Jeg kan rigtig godt lide tanken om at spare på kødet, tænke på miljø, pengepung osv. Keg synes dog nogle gange det kan være svært – ligesom du – at kreere nogle lækre mættende retter uden at det skal boome af kulhydrater og stivelse. Jeg eeelsker grønt – men det er klart ideer til kød alternativer jeg mangler for at gøre mere i det (-: har dog haft to uger med vegetarmad fra mandag-fredag (frokost), hvor jeg har levet rigtig meget af urtekram’s kikærter og æg som proteinkilder ??

    Svar
  60. Amy Dyrholm says

    27. februar 2017 at 22:38

    Vi forsøger at have en kødfri dag om ugen. Det fungerer så fint, og især rodfrugter og bønner i flere varianter er populære her i huset 😀 Nøøj, hvor er den præmie bare vild! Den vil helt klart give et stort plus på inspirationskontoen!

    Svar
  61. Helle says

    28. februar 2017 at 0:33

    Jeg elsker vegetarmad. Til gengæld er min kæreste lidt skræmt ved tanken om det, men plejer nu at være meget tilfreds, hvis jeg disker op med en gang falafel. Jeg Gad godt være bedre til at lave god vegetarmad, som kan få omvendt min kød-glade kæreste 🙂

    Svar
  62. Sofie Obel says

    28. februar 2017 at 17:35

    Tak for en fed blog!
    Jeg er ikke selv vegetar, da min afhængighed af kylling er for stor, men jeg synes derimod at eksperimentere med vegetarretter er en fest. Dem som mener der skal kød i en ret tager helt fejl, for mad kan sagtens smage fantastisk alligevel.

    Svar
  63. Lene says

    28. februar 2017 at 18:09

    Vegetarmad er lækkert og sundt. Har fortsat en fornemmelse af at jeg bruger lidt mere tid på veg-food i fht. Mere traditionel madlavning. Øvelse gør mester ?

    Svar
  64. Camilla m Nielsen says

    28. februar 2017 at 22:26

    Vi har hver uge 1 dag hvor vi ikke får kød 🙂 det kræver vi tænker lidt anderledes, det er udfordrende, men samtidig sjovt 🙂 vi spiser f.eks tortilla: med falafler lækre grøntsager guacemole og en god hjemmelavet dressing. Kødfri “kødsovs” lavet på soya farsen er rigtig god. Som regel laver jeg forskellige salater: bulgur salat, bønne salater, linsesalater flere forskellige vegetariske retter så der er mange forskellige smage, lunt, koldt, bagt, friskt osv. Så er det som om, at det mætter mere især med det forskellige konsistenser. Grøntsagsstave og hummus er virkelig også lækkert som en lille ret. Det blev lidt langt ☺ men kort så kan vi godt lide mange retter sådan lidt tapas agtigt, på vores kødfri dage 🙂 Instagram er rigtig god til inspiration ?? Følger med på Bloglovin ?

    Svar
    • Camilla m Nielsen says

      28. februar 2017 at 22:30

      Og gerne med naanbrød som tilbehør, pesto, krydder Mayo osv er virkelig lækkert som dressing ?

      Svar
  65. Maaike Bon says

    28. februar 2017 at 22:32

    Jeg elsker grøntsager og spiser helst så mange som muligt til mine måltider, men jeg er ikke særlig kreativ når det kommer til vegetariske retter, og derfor er det ikke noget jeg gør meget i 🙂

    Svar
  66. Camilla Hovej says

    1. marts 2017 at 6:49

    Jeg er generelt ikke så god til vegetar mad, da jeg tit bliver hurtig sulten igen 🙁 og fordi jeg ikke er pjattet med varme grøntsager – slet ikke sådan nogle udsmattede nogle 🙂

    Svar
  67. Alberte Krüger says

    1. marts 2017 at 17:26

    Er rigtig glad for vegetarmad, og går også og leget med tanken om nogle flere kødfrie dage – derfor vil denne kasse være perfekt til det!?

    Svar
  68. Christina says

    1. marts 2017 at 19:39

    For bare 1 år siden ville jeg sige, at jeg aldrig ville undvære en god rød bøf eller andet kød for den sags skyld. Så begyndte hele mit madunivers at åbne sig, og jeg blev nysgerrig på forskellige retter og madvare og hvad det gjorde for min krop, og lige nu forsøger jeg at holde 2 kødfri dage om ugen, og får også langsomt min familie med på ideen, som flere gange har sagt. Det smager nu alligevel godt?.
    Så ja. Jeg er blevet ret glad for det vegatariske.
    Hilsen Christina

    Svar
  69. Christina says

    1. marts 2017 at 19:39

    For bare 1 år siden ville jeg sige, at jeg aldrig ville undvære en god rød bøf eller andet kød for den sags skyld. Så begyndte hele mit madunivers at åbne sig, og jeg blev nysgerrig på forskellige retter og madvare og hvad det gjorde for min krop, og lige nu forsøger jeg at holde 2 kødfri dage om ugen, og får også langsomt min familie med på ideen, som flere gange har sagt. Det smager nu alligevel godt?.
    Så ja. Jeg er blevet ret glad for det vegatariske.
    Hilsen Christina

    Svar
  70. Sille says

    1. marts 2017 at 21:25

    Jeg elsker vegetarmad – og jeg lever selv som flexitar. Har endda fået min kæreste overbevidst om at vegetarmad er vejen frem flere dage om ugen – trods det at han er den helt store kødelsker.

    Svar
  71. Louise Olsen says

    1. marts 2017 at 22:55

    Jeg elsker det, men det er værre med familien der nok ikke rigtig føler sig mætte/er klar til noget nyt.

    Svar
  72. Mie K says

    2. marts 2017 at 9:06

    Jeg vil rigtig gerne i gang med at spise mere vegetarmad, både af hensyn til sundhed og miljøet, men jeg synes, at jeg mangler inspiration til, hvordan og hvad man kan spise, så man bliver mæt og får proteiner. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde sådan en “startpakke” 🙂

    Svar
  73. Anja says

    2. marts 2017 at 10:29

    Jeg har nok kødfrie dage 4-5 om ugen. Jeg elsker vegetarmad og holder af at eksperimentere med nye kombinationer i stedet for de klassiske danske kødbaserede retter,

    Svar
  74. Teresa says

    2. marts 2017 at 13:07

    Jeg er ikke vegetar og bliver det nok aldrig, men jeg har flere kødfrie dage om ugen. Jeg prøver at være opmærksom på de små ting jeg kan gøre anderledes i min dagligdag for at skåne miljøet, og så er kød jo også ret dyrt (er på SU). Jeg elsker at lave mad og når jeg ikke spiser kød, så laver jeg retter med grøntsager og linser osv, men jeg har ikke lavet mange deciderede vegetarretter med kød-erstatningsprodukter og de mere specielle vegetar-ingredienser.. endnu :p

    Svar
  75. Christina says

    2. marts 2017 at 20:50

    Jeg kan rigtig godt lide vegetarmad, og vi spiser jævnligt vegetarisk herhjemme. Jeg kunne dog godt tænke mig at prøve nogle flere forskellige vegetarretter. Linser, kikærter, bønner og den slags er dejligt og mættende 🙂

    Svar
  76. Louise says

    2. marts 2017 at 22:17

    Jeg kan egentligt rigtig godt lide vegetarmad, men må nok indrømme at det er sjældent jeg rigtig får det lavet. Spiser rigtig meget kød fordi jeg er vant til det, men har lidt et mål om at blive bedre til at lave retter uden kød og måske indføre nogle kødfri dage.

    Svar
  77. Linda J says

    4. marts 2017 at 16:18

    Jeg kan rigtig godt lide vegetarmad, men er ikke god til at lave det selv.

    Svar
  78. Line M. says

    5. marts 2017 at 9:17

    Jeg er ikke vegetar, men prøver så vidt muligt at leve kødfrit. Jeg er vild med den kreativitet man kan putte ind i sin madlavning ved at erstatte kødet med andre lækre og sunde produkter. Jeg er stor fan af linser, kikærter, bønner mv, fordi de kan bruge til alverdens ting og tilmed smage rigtig lækkert

    Svar
  79. Trine says

    5. marts 2017 at 9:49

    Jeg er rigtig glad for det, men ender ofte med at lave de samme velkendte retter, så det hjælper at have en veninde der er veganer. Hun inspirerer mig meget mht mad 🙂

    Svar
  80. Pia Hansen says

    5. marts 2017 at 10:28

    jeg har det faktisk ok med vegetarmad, min veninde er vegetar så hun laver ikke andet ej heller selv om hun for besøg og det hun laver smager helt fantastisk <3 kunne godt selv finde på at lave vegetar retter <3 det vil være så lækkert at vinde det vil jeg blive helt vildt glad for SMILER STORT ? krydser fingre ?????

    Svar
  81. Tina H says

    5. marts 2017 at 11:04

    Jeg har næsten altid en ugentlig dag, jeg ikke spiser kød. Her står den typisk på en hjemmelavet suppe eller grøntsagstærte 🙂 men vil aldrig kunne undvære min kylling og fisk. Den er altså i høj kurs.

    Svar
  82. Ceylan says

    5. marts 2017 at 11:30

    Jeg er ret vild med vegetar mad. Jeg er ikke den store kød spiser, og derfor er vegetar mad helt oplagt for mig at spise. 🙂

    Svar
  83. Stella G says

    5. marts 2017 at 11:30

    Jeg er faktisk ret vild med det, især fra det indiske køkken. Vegetar mad kræver at man kræser mere om maden og sørge for at krydre bedre og smage til. Det gør en kæmpe forskel for mig. Og jeg har endda fået kæresten med på retter uden kød.

    Svar
  84. Britt says

    5. marts 2017 at 12:24

    Jeg er rigtig glad for vegetarmad, men spiser det sjældent, da jeg simpelthen mangler fantasien til at finde på noget spændende. Jeg vil rigtig gerne spise mere vegetarisk, dog uden at droppe kødet helt:-)

    Svar
  85. Emilie Andersen says

    5. marts 2017 at 13:12

    Jeg er dårlig til at være kreativ når det kommer til vegetarmad, men jeg er begyndt at eksperimentere mere med det og har fundet nogle lækre opskrifter. Så jeg prøver efterhånden at indføre nogle kødfrie dage om ugen ?

    Svar
  86. Pernille says

    5. marts 2017 at 15:07

    jeg spiser primært vegetarisk i hverdagen, da kød egentlig ikke interesserer mig så meget. I starten havde jeg dog svært ved, at finde ud af at få ordentlig mæthed, men man skal bare lige knække koden til at sammensætte retterne ordenligt 🙂

    Svar
  87. Kirsa Bøgh Rasmussen says

    5. marts 2017 at 15:25

    Jeg spiser mere og mere vegetarisk efter jeg fandt ud af at jeg er allergisk over for mange madvarer, så er nødt til at spise så “rent” som overhovedet muligt. Så jeg er glad for at kunne lave lækker mad med økologiske råvarer, så jeg kan undgå hele tiden at være syg. Mine favoritter er grøntsagssupper, salater, dampede grøntsager med bønnemos eller grillede grøntsager med couscous.

    Svar
  88. Mia Dybdahl says

    5. marts 2017 at 16:06

    Jeg er for nyligt begyndt at eksperimentere med kødfrie dage – og jeg ELSKER det! Sådan en lækker kasse ville hjælpe mig med at kunne eksperimentere endnu mere med mange lækre vegetarretter <3

    Svar
  89. Liv says

    5. marts 2017 at 16:20

    Vegetarmad er lækkert og smukt. Jeg er vild med det.

    Svar
  90. Hanne Rasmussen says

    5. marts 2017 at 19:58

    Vegetarmad er vejen frem for eb bedre verden. En bedre verden er også god for det enkelte menneske. Der er uanede muligheder i det vegetariske køkken….

    Svar
  91. Emma A says

    6. marts 2017 at 7:30

    Jeg lever faktisk primært vegetarisk, da jeg ikke særligt godt kan lide kød… Så jeg spiser mange bønner og linser i falsk kødsovs og falske frikadeller 😛 Jeg har det dog også lidt stram med for mange grøntsager og sniger derfor en masse ind i min mad.

    Svar
  92. Louise says

    6. marts 2017 at 9:47

    For et par år siden fik jeg konstateret en sygdom i mit fordøjelsessystem – og der lærte jeg vigtigheden i at give kroppen den rette næring – da jeg har svært ved at optage vigtige mineraler og vitaminer, når min sygdom driller. Jeg har altid været en kødpige – men måtte erkende at jeg ikke kan leve af røde bøffer og sovs. og derfor har jeg måtte skære ned på bøfferne – og op for grønsager og andre proteinkilder. Det er en helt ny verden for mig – og jeg er stadig rookie og har brug for inspiration og introduktion til denne verden. Kikærter, quinoa og bulgur er jeg allerede bekendt med – men kan se at der er mange flere muligheder – end dem jeg lige tyr til i denne kasse.

    Svar
  93. Kirsten Aakerman says

    6. marts 2017 at 23:33

    Vegetarmad kan smage fantastisk. Jeg er ikke vegetar men laver tit mad derefter

    Svar
  94. Eva Fürst says

    25. marts 2017 at 15:25

    Jeg er ikke vildt god til vegetar mad, men det handler nok mest om,
    at jeg er for uopfindsom til at lave noget lækkert selv. Det er ikke noget,
    som jeg har dyrket vildt meget, men der er jo grobund for alverdens
    lækre salater i den kasse!

    Svar

Trackbacks

  1. STATUS #2 – HALER IND siger:
    27. februar 2017 kl. 21:05

    […] Har I i øvrigt set min fede giveaway?! Urtekram har sat en kæmpe kasse med lækre produkter på højkant, som én af jer kan fylde skabene med ? […]

    Svar
  2. KARTOFFEL-PORRESUPPE MED BACON siger:
    5. marts 2017 kl. 19:54

    […] P.S. Sidste chance i dag for at være med i min giveaway med en kæmpe kasse vegetariske lækkerier fra Urtekram. Deltag HER!  […]

    Svar

Skriv et svar til Louise Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen til Sundhedsjagten!
Her finder du sunde tips og nemme opskrifter, status på evig elevatorvægt, træning, og alt der hører til den sunde livsstil, som jeg arbejder hårdt på at holde, men som jeg har så svært ved.
XOXO Mette :-)

FØLG BLOGGEN

SØGER DU NOGET?

NYE INDLÆG

  • STATUS #4 – STILSTAND
  • STATUS #3 – OVER HALVVEJS
  • STATUS #2 – TESTER MIN STYRKE
  • STATUS #1 PÅ SLANKEPROJEKT – STOLT!
  • VENINDE TABTE 13 KG PÅ 2 MÅNEDER – NY STRATEGI!

KATEGORIER

  • Alt og intet
  • Bøger
  • Hund
  • Ikke kategoriseret
  • Kost
  • Madnyt
  • Madtips og opskrifter
  • Status
  • Sundhed
  • Sundhedstemperaturen
  • Test og anmeldelser
  • Træning
  • Træningstøj
  • Vægttab

· THEME BY ECLAIR DESIGNS ·