Min kæreste og jeg er blevet helt vilde med den nyeste suppevariant fra Karolines Køkken, nemlig thaisuppen. Vi har lavet den to gange nu, og det er virkelig blevet en favorit, når det skal være nemt. Jeg blev overrasket over, hvor lækker nuanceret og fyldig smagen er, og konsistensen er også rigtig fin. Vi kan hurtigt blive enige om, at det er både sundest og lækrest at lave en thaisuppe fra bunden, men jeg synes dette er et helt ok måltid, når man ikke gider det.
Jeg kogte noget kyllingbryst, som jeg skar i små stykker og puttede i, samt en halv squash skåret i små tern. Squashen skal først i et par minutter før servering, så ternene stadig er sprøde.
Derudover lavede jeg drys til toppen bestående af forårsløg og frisk koriander hakket fint og blandet sammen. Dette hæver virkelig niveauet 🙂
Den koster ca. 30 kr. og fås i de fleste supermarkeder. Jeg er også vild med den, der hedder Toscansk Tomatsuppe.
Den er også favorit hos os….. virkelig god og jeg putter også bare alt det vi lige har i grøntsagsskuffen deri 🙂