Jeg bliver aldrig vegetar. Dertil er jeg for glad for kød og for kræsen med grøntsager. Derfor var jeg ret spændt på det blogevent, jeg var inviteret til i mandags, for det handlede nemlig om vegetarisk mad kombineret med relancering af Nutana, som i dag er ejet af Urtekram. Jeg var spændt, fordi jeg ville komme til at udfordre mine smagsløg med ukendte produkter, som jeg normalt går udenom. Men jeg blev positivt overrasket. Nutanas “berømte” falafler og nye grøntsagsnuggets smagte nemlig ret godt. Det samme gjorde de vegetariske “kødboller” i tomatsauce, som primært består af sojabønner. Konsistensen og smagen var stort set som kyllingekødboller, og tomatsaucen dejlig smagfuld. Jeg guflede også i mig af den røde creme på billedet, nærmere bestemt Cashew cream with paprika, nøøøøj den var god! Den kommer til at stå fast i skabet hos mig fremover. Bønnepostej bliver dog aldrig mig ?
Gad godt have 1-2 vegetariske dage om ugen, for det giver bare rigtig god mening at skære ned på kød, som både er usundt for kroppen i større mængder (fra firbenede dyr), og sindssygt forurenende at producere (oksekød). Og det føles bare så godt at fylde kroppen med grøntsager.
Hvordan har I det med vegetarmad, kører I fx Meat Free Monday eller lign?
Læs mere på Urtekram.dk
Skriv et svar